Cròniques cantera

El juvenil A del RCD Mallorca suma un punt davant el UD Bellvitge (2-2)

Els vermells empaten després d'anar guanyant 2-0 en el descans

El juvenil A del RCD Mallorca va empatar a dos davant el UD Bellvitge en el primer partit de la segona volta de Divisió d'Honor. Els de Carlos Muñoz es van anar al descans guanyant 2-0 gràcies als golassos de Pau Macaró de xilena i de David Conejero de falta directa, però els catalans van aconseguir remuntar en la segona meitat amb dos punts molt similars.

El RCD Mallorca va ser el dominador de la pilota des del principi i les bones oportunitats no van trigar a arribar. En el minut 7, Pau Mascaró va marcar un dels gols de la jornada després d'una gran assistència de Marcos Plomer. El '9' bermellón va tirar de confiança per a enganxar de xilena el centre des de l'esquerra i anotar el primer gol del partit. A partir d'aquí, els catalans van ser ferms en el seu plantejament d'esperar enrere i sortir a la contra.

Just abans d'arribar al descans, David Conejero també es visitió de mag per a anotar un golàs de falta directa. Un gol que va permetre als vermells marxar-se al vestuari amb dos gols d'avantatge. En la segona part, el UD Bellvitge va sortir a buscar al Juvenil A, fet que va dificultar el joc que sí havia fet en la primera meitat l'equip de Carlos Muñoz.

En el 52 i en el 78 van arribar els gols visitants. Els dos idèntics. Un centre llunyà d'Olmo que primer Nil i després Pol van rematar de cap per a superar a Ferran. Amb aquests dos gols, el RCD Mallorca ho va intentar, però sense sort per a aconseguir sumar de tres.

RCD Mallorca: Ferran, Carles (83'), Marcos Fernández, Gabriel (59'), Moya, Torregrosa, Conejero, Montiel (83'), Pau Mascaró, Ramis (68'), Plomer (68')

Suplents: Iván, Balcedo, Sempere (68'), Vila (83'), Campins (59'), Lázaro (68'), Susarte (83')

Gols: Pau Mascaro, 1-0 (7'); Conejero, 2-0 (44'); Nil, 2-1 (52'); Pol, 2-2 (78')