Cròniques cantera

El Juvenil A del RCD Mallorca empata davant el Real Zaragoza

Els vermells van sumar un punt en el qual va ser un partit marcat per la pluja

El Juvenil A del RCD Mallorca va empatar a un davant el Real Zaragoza en l'onzena jornada del grup III de la Lliga Juvenil Divisió d'Honor. Un empat que va fer gust de poc després del bon partit dels vermells que van dominar gran part de la trobada. La pluja, el vent i el fred van ser presents els més de 90 minuts que va durar el partit deixant impracticables zones del terreny de joc. Encara així, el plantejament vermell va ser l'habitual i de combinacions van arribar jugades de molt de perill.

El partit va arrencar amb una acció de molta qualitat del central del RCD Mallorca Leo Mascaró que, des del cercle central, va veure avançat al porter visitant i el va provar sense cap mena de mirament, però la pilota es va estavellar en el travesser. Amb la pluja caient de manera forta i el camp entollant-se per moments va arribar el gol visitant. Chema es va anticipar a la defensa vermella per a regatejar a Quevedo i, amb l'esquerra, anotar el primer gol del partit.

Un dispar que va ser, també, el primer xut del Real Zaragoza. Amb el gol, els de Carlos Muñoz van reaccionar i d'una passada enrere del lateral Carles per a Pau Mascaró va arribar l'acció més perillosa. El porter visitant va buidar un gran xut del davanter bermellón després d'una gran jugada del RCD Mallorca. Amb la victòria per la mínima per als zaragozistas i sense treva per part de la pluja es va arribar al temps de descans.

Els segons 45 minuts van seguir la mateixa tònica. Rocosidad, solidesa defensiva i dificultat per a circular la pilota. Els locals van continuar sent els que més proposaven i els que més s'acostaven a la meta rival. En el 57, Leo Macaró va tirar de màgia per a empatar el partit. El central vermell, de falta directa en la frontal de l'àrea, va aconseguir el punt de l'empat.

A partir d'aquí, el partit va poder caure de costat vermell després d'un gol anul·lat per fora de joc en el minut 80. Amb el 1-1 es va arribar al final del partit i els mallorquinistas van sumar després de dues derrotes consecutives davant RCD Espanyol i Cornellà. Els de Carlos Muñoz són sisens classificats i ja preparen el partit del pròxim cap de setmana davant el CD Atlètic Balears a Son Malferit.

RCD Mallorca DH: Álex Quevedo, Carles, Marcos Fernández (74'), David López, Leo Mascaró, Luis Montiel (90'), Víctor Lázaro, Pau Vila, Pau Mascaró (74'), Biel Ramis, Toni Quetglas (64')

Suplents: Ferran, Víctor Barber, Marcos Plomer (64'), Nacho (90'), Sempere, Picazo (74'), Pere Haro (74')

Gols:Chema0-1 (19'); Leo Mascaró, 1-1 (57')