Cròniques cantera

El filial vermell goleja al Santanyí en Tercera RFEF (4-0)

El RCD Mallorca B guanya després d'un gran partit amb tres gols en la primera meitat

El RCD Mallorca B va golejar al Santanyí en la jornada 25 de la Tercera RFEF (4-0). Els de Julián Robles van realitzar un gran partit després de tres gols en la primera meitat i un en la segona. MiguelitoChentouf, Gálvez i Javi Llabrés van ser els golejadors d'un partit en el qual els va sortir tot als mallorquinistes. Amb aquesta victòria, el filial vermell segueix en el més alt de la classificació i segueix amb la bona ratxa de no perdre des del 25 de setembre.

Poc va trigar el RCD Mallorca B a mostrar la seva superioritat en el partit. Llargues possessions i bones triangulacions que van tancar a un Santanyí al qual li costava sortir de darrere. Amb el pas dels minuts, els bermellones van estrènyer i d'aquestes bones combinacions van arribar les primeres accions de perill. En el minut 15 va arribar el primer gol del filial mallorquinista. Després d'una jugada llarga d'esquerra a dreta, Miguelito va sorprendre amb un centre xut que va acabar entrant per l'esquadra de la porteria d'Amengual. Un quart d'hora després va ser Elías Chentouf qui va batre la fiqui visitant. El '22' vermell va rematar de cap un gran centre de Javi Llabrés des de l'esquerra.

El 2-0 no va suposar cap canvi en el plantejament d'un Santanyí que va continuar esperant enrere i veient com el RCD Mallorca B continuava inquietant la meta d'Amengual. En el 34, Miguelito va realitzar una de les seves internades tan característiques per a entrar dins de l'àrea i provocar un penal que va transformar, amb suspens, Pablo Gálvez. A la volta de vestuaris, Javi Llabrés va ser l'encarregat d'anotar el quart després d'una gran triangulació entre Gálvez, Chentouf i el propi Llabrés que va definir a la perfecció amb l'esquerra per a sentenciar la trobada. Amb el 4-0 el RCD Mallorca B va baixar el ritme i el Santanyí va arribar a la meta d'Elías Ramírez, però el resultat no es va moure.

RCD Mallorca B: Elías Ramíres, Miguelito, David López, Gayà, Montalbán, Albín (67'), Jaime De Las Marinas, Thomas (75'), Javi Llabrés, Pablo Gálvez, Elías Chentouf (67')

Suplents: Álex Quevedo, Frau (84'), Marc Carmona (67'/84'), Valverde (67'), Leo Mascaró (75'), Conejero, Pau Mascaró

Gols: Miguelito, 1-0 (15'); Elías Chentouf, 2-0 (31'); Gálvez, 3-0 (35'); Llabrés, 4-0 (50')