Cròniques cantera

El filial vermell cau a casa del líder en 2RFEF

Els de Julián Robles perden davant el CD Terol lluny de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio

El RCD Mallorca B va caure en la seva visita al CD Terol, líder del grup en 2RFEF (2-1). El filial vermell segueix sense aconseguir resultats positius en la categoria. Aquesta vegada, a casa del primer classificat, els de Julián Robles es van veure superats després d'una bona primera part dels locals. Amb aquesta derrota, el Mallorca B ocupa posicions de descens i segueix sense guanyar lluny de casa.

Després de la derrota en l'última jornada davant el filial del RCD Espanyol, el filial vermell volia fer un pas al capdavant en la classificació ja que les sensacions no eren tan dolentes com reflectia la classificació. Davant el líder del grup, el conjunt mallorquinista va sortir amb un onze molt competitiu, però els locals van ser els primers a veure porta. Vila va ser l'encarregat d'inaugurar el marcador als 26 minuts de joc. Amb el 1-0 es va arribar al descans, malgrat els bons minuts vermells.

En la segona part, i res més sortir de vestuaris, va arribar el segon tant del CD Terol. Cabetas va marcar i semblava deixar molt tocat al filial del RCD Mallorca que va reaccionar amb un bon gol de Jaume Tovar. El davanter i capità vermell va aprofitar un desajustament defensiu per a plantar-se enfront de Taliby i definir a la perfecció.

En la recta final de la trobada, el Mallorca B va posar en dificultats al líder, però sense trobar recompensa. Amb el 2-1 es va arribar al final del partit i el filial ja pensa a aixecar cap el pròxim cap de setmana a casa davant el CD Ebre.

RCD Mallorca B: Jaime, Gayà, David López, Miquel Llabrés, Thomas Giaquinto, Tofol (71'), Quintanilla (49'), Hermelo, Pablo Gálvez (62'), Miguelito (49')

Suplents: Monedero, Marcos, Imanol (71'), Tovar (49'), Ibra (62'), Lázaro (49')

Gols: Villa, 26' (1-0); Cabetas, 48' (2-0); Tovar, 57' (2-1)