Cròniques cantera

El filial del RCD Mallorca cau en la seva visita a Eivissa

El conjunt dirigit per Julián Robles no puc amb el CD Ibiza

El RCD Mallorca B va caure en la seva visita a Eivissa per 2-1 davant el CD Ibiza. Els de Julián Robles no van poder davant un conjunt eivissenc ben plantat i que va aprofitar les seves oportunitats. Amb aquesta derrota, els vermells sumen un punt en dues jornades en Segona RFEF.

Els locals van començar molt forts i, en el minut quatre de partit, Pol Ballesteros va anotar després d'una bona pressió en atac dels locals. Amb la victòria per la mínima per al CD Ibiza es va arribar al descans.

Després de la volta de vestuaris i amb un filial mallorquinista millor plantat va arribar el segon tant de local. De nou, Pol Ballesteros va sorprendre la defensa vermella amb una acció individual per a batre a Jaime.

A partir d'aquí va ser quan va arribar la reacció visitant. Jaume Tovar va ser l'encarregat de retallar distàncies, però els vermells no van poder marcar el punt de l'empat. Amb aquesta derrota el filial del RCD Mallorca suma un punt en dues jornades en Segona RFEF.