Cròniques cantera

Derrota dura del filial del RCD Mallorca davant el CD Eivissa (0-1)

Els de Julián Robles cauen per un penal en l'últim segon del partit

El RCD Mallorca B va caure de manera dura davant el CD Eivissa en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (0-1). Els de Julián Robles van caure després d'un partit marcat per l'expulsió de David Valverde en el 41 i un penal, amb el temps complert, en l'últim segon de la trobada. El filial vermell havia comptat amb bones oportunitats en la primera meitat i, amb un jugador menys, va aguantar molt bé i fins i tot va disposar d'ocasions de gol.

La primera part va tenir dues accions de perill i una targeta vermella que va marcar el partit. En el minut 13 Jaume Tovar va estar a punt de batre a Marcos Contreras després d'una gran jugada col·lectiva. Imanol va servir una gran pilota al '9' vermell que, després de girar-se i sense corredissa va definir d'allò més bé, però el seu tret es va estavellar en el pal. Poc després va arribar l'expulsió a David Valverde per dues targetes grogues. Dues targetes que van arribar de dues accions que, en principi, tallaven jugades prometedores.

En la segona part, el RCD Mallorca B va canviar el seu plantejament i, bàsicament, va aguantar les envestides pitiusas. Els atacs locals arribaven d'accions individuals de Ibra Diabaté que, amb molta força i esforç aconseguia superar a la defensa del CD Eivissa. Ja en la recta final i amb el temps complert va arribar la jugada que ho va canviar tot. Gayà va tocar amb la mà una pilota de Pepe Bernal i el col·legiat va assenyalar pena màxima. El mateix Bernal va ser l'encarregat de llançar i anotar. Amb aquesta derrota el conjunt dirigit per Julián Robles haurà de continuar treballant de cara a aquesta segona volta.

RCD Mallorca B: Pere Joan, Marcos, Gayà, Imanol, Miquel Llabrés, Tovar, Montalbán (David López, 52′), Garay, Diabaté, Miguel, Valverde

CD Ibiza Islas Pitiusas: Marcos Contreras; Edu Adell, Iker Murua, Jaume Villar, Juan Antonio Sánchez, Marc Mas (Marquitos, 73′), Iker Hernández (Pepe Bernal, 64′), Jaime Barrero (Omar de la Curz, 84′), Pol Ballesteros (Diego Marín, 84′), Álvaro Espínola y Dennis Nieblas (Joel Toledo, 64′).

Gol: Pepe Bernal (p), 0-1 (92′)