Destacats

Derrota 1-2 del RCD Mallorca contra el Levante UD en el Trofeu Ciutat de Palma

El RCD Mallorca ha caigut per 1 gol a 2 davant del Levante UD en l'edició número 44 del Trofeu Ciutat de Palma. El conjunt de Vicente Moreno s'ha avançat en el marcador a l'inici del partit gràcies a un gol de Budimir als cinc minuts de joc. Els vermells han controlat el joc i han tingut les millors ocasions en la primera part. En el minut 19, Dani Rodríguez ha enviat una pilota al pal i, en la mateixa jugada, Lago Junior ha rematat al travesser.

A la mitja hora de joc, Budimir ha tingut el 2 a 0 però la seva rematada ha sortit desviada. Amb el 1-0 s'arribava al final de la primera meitat. Ja en la segona part, el Levante UD ha cercat la porteria defensada per Manolo Reina i Sergio León empataria el partit en el minut 50. Set minuts després, Borja Mayoral feia de cap l'1 a 2 definitiu. Amb aquest resultat, el RCD Mallorca tanca la seva pretemporada amb un balanç de 3 victòries, 3 empats i 1 derrota.

RCD Mallorca: Reina ©, Sastre, Valjent, Raíllo, Lumor, Baba, Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Febas, Lago Junior, Budimir.

També han jugat: Parera, Xisco Campos©, Sedlar, Fran Gámez, Prada, Pedraza, Moyita, P. Chavarría, Trajkovski, Álex Alegría,

Gols: 1-0, Budimir, 5’. 1-1, Sergio León, 50’. 1-2, B. Mayoral, 57’.