Mallorca BN

Derrota 1-2 del Mallorca B contra la SD Formentera

El RCD Mallorca B va perdre 1-2 contra l'SD Formentera i va sumar la primera derrota de la temporada. Els gols van arribar en la segona part després d'acabar la primera meitat amb 0 a 0 al marcador. Víctor Ruíz, de penal al minut 61, va avançar el Formentera i nou minuts més tard, Javier Ignacio posava el 0-2 per als visitants. Pau Àvila retallava, també de penal, distàncies per al Mallorca B i col·locava el 1-2 definitiu.

D'aquesta manera, el conjunt que entrena Julián Robles suma la seva primera derrota del curs i es col·loca cinquè a la classificació amb 10 punts, a 3 del líder, la Penya Esportiva.

RCD Mallorca B: Nico Fernandez, Pablo Ramon, Marc Llinares, Adri Vilanova, Sergi Brunet, Andreu Hernández, David Valverde, Samuel Alex (Stephen Kwabena, 63’) Victor C De, Sergio Perello (Pablo Ávila, 41’) i Jaume Tovar (Ibrahim Yalatif, 57’).

Gols: 0-1 Víctor Ruíz (61’), 0-2 Javier Ignacio (70’) i 1-2 Pablo Avila (75’).