PRIMER EQUIP

Crònica Real Mallorca 1 - Levante UD 1

El Mallorca planta cara al líder i empata el partit amb un gol d'Ansotegi

El Real Mallorca ha empatat un important partit enfront el Llevant UD. El líder de la Liga 123 s'ha vist obligat a realitzar el primer canvi del partit al minut 9, quan Lerma ha hagut d'asseure's lesionat i ha sortit Natxo Insa al seu lloc. No ha necessitat gaire més temps el Llevant per avançar-se al marcador. Al minut 15, s'ha posat per davant amb un gol en pròpia porta de Raillo. El central mallorquinista ha rebutjat amb poca fortuna un contraatac dels visitants. L'intensitat estava servida i el porter Santamaría, que ha recuperat la titularitat després de diverses jornades lesionat, s'ha convertit en el gran protagonista de la primera part, amb intervencions de mèrit que han evitat que els valencians tornessin a marcar.
La primera ocasió clara del Mallorca ha arribat en el 21, amb una pilota que ha servit Culio a l'àrea i Brandon ha enviat a les mans del porter Raúl. El partit ha crescut en intensitat, Moutinho ho ha intentat des de l'interior de l'àrea petita i també Brandon, just des del centre, però de nou no ha tingut sort en la definició.
En el 25, Jason ha enviat al travesser una pilota enverinada. La defensa mallorquinista ha sofert en el seu intent de parar l'atac granota i ha estat de nou Santamaría qui en el 40 ha salvat una rematada molt perillosa de Morales.

En la segona part, el Real Mallorca ha sortit amb Company i Salomao substituint a Juanjo Nieto i Álex Vallejo. L'equip ha mostrat la seva intenció de girar el marcador i en el 50 Culio ha protagonitzat una ocasió molt clara que ha desviat Raúl. Els mallorquinistes no han deixat d'intentar-ho. En el 54, Lago Junior ha dirigit des de la banda dreta una carrera que no ha pogut finalitzar i poc després ha estat Moutinho qui ha rematat a les mans del porter.
Rober Pier, que havia vist la primera targeta en el 30 de la primera part, ha estat expulsat en el 63 per doble amonestació i el Llevant s'ha quedat amb un jugador menys. En aquest instant, Javier Olaizola ha aprofitat per realitzar el tercer canvi del partit i ha sortit Lekic per Lago Junior.
Les arribades del Real Mallorca a l'àrea visitant s'han multiplicat progressivament i després de molts intents, en el minut 70 ha arribat el gol. Jon Ansotegi ha marcat de cap el tant que ha servit per empatar el resultat en una jugada de pilota parada. El ritme frenètic dels mallorquinistes, que no han deixat de creure en la victòria, ha generat diverses ocasions. Ansotegi ha estat a punt de repetir el gol en una jugada gairebé calcada en el 82 i en el 83, Lekic s'ha encarat en un u contra u contra amb el porter visitant, Raúl, en una jugada que el serbi no ha pogut definir.

El partit ha finalitzat amb l'1-1 definitiu i el Real Mallorca suma un punt davant el líder. La propera jornada, l'equip es desplaça per jugar a Alcorcón.