Pasafotos

Crònica Real Mallorca 0 SD Osca 1

Crònica Real Mallorca 0 SD Osca 1 El Mallorca ha encaixat avui la seva primera derrota de la temporada a casa en perdre 0-1 amb la SD Osca. L'equip aragonès va arribar a Son Moix amb la lliçó ben apresa des que va eliminar als mallorquinistes en la Copa del Rei (0-2). Ben plantat enrere, expeditiu al centre del camp i amb el veneçolà Darwin Machís fent, molt bé, les funcions d'estilet a dalt, l'Huesca va saber manejar el partit fins a sumar tres punts que li permeten escapar de la zona perillosa de forma momentània. Els dues metes, l'alemany Timon Wellenreuther en el Mallorca i l'argentí Leo Franco en l'Osca, amb prou feines van tenir treball, la qual cosa indica la falta d'encert ofensiu de tots dos equips en la primera part. El 'Chapi' Ferrer va voler corregir la falta de profunditat del seu equip substituint en la segona part a Manuel Arana per l'ariet italià Rolando Bianchi. Però va anar l'Osca el que va saber aprofitar un error de la saga local per avançar-se en el marcador. Va ser una jugada molt bé elaborada per Machís, que va centrar des de la línia de fons perquè Tyronne del Pi rematés a plaure. L'Osca, fins i tot, va poder sentenciar el partit (min. 83) amb una rematada de Mainz que es va estavellar en un pal, enmig del desconcert en les files mallorquinistes. - Fitxa tècnica: 0 - Mallorca: Wellenreuther; Campabadal, Costas, Aveldaño, Oriol; Pereira, Yuste, Sissoko (Damiá Sabater, min. 59), Moutinho (Cor, min. 66); Arana (Bianchi, min. 46), Acuña. 1 - Osca: Leo Franco; Aythami, Carlos David, Íñigo López, Morillas; Íñigo Ros, Manuel Sánchez (Bambock, min. 74), Camacho, Tyronne (Fran Mèrida, min. 80), Machís, Moya (Mainz, min. 69). Gol: 0-1, min. 64: Tyronne. Arbitro: Alberola Rojas (Col•legi Castellà-Manxec). Va amonestar a Manuel Sánchez, Carlos Davis, Íñigo López, de l'Osca. Incidències: Partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Adelante disputat en l'estadi Són Moix davant uns 5.500 espectadors. Es va guardar un minut de silenci per la defunció del exfutbolista del Mallorca Julián Ronda. EFE