Destacats

Crònica: Mallorca B 0 - AE Prat 0

El Mallorca B ha tancat una nova jornada empatant a casa, al Campo 1 de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Al grupo que dirigeix Javier Olaizola li està costant aconseguir la victòria com a local, i avui dematí davant l'AE Prat ha firmat un 0-0 sense efectivitat de cara a porteria però amb molta solideza a l'hora de defensar.
Les estadístiques
situen el filial com un dels equips menys goleats de la categoria. Després de tres partits amb Parera sota els pals, avui ha estat el torn de Jaume Valens que ha recuperat la titularitat i l'ha aprofitada per sumar 90 minuts més sense encaizar. El porter ha tengut poques intervencions, però ha estat precís cada vegada que el Prat ha intentat apropar-se sobretot des del centre de l'àrea.
El joc dels
mallorquinistes ha predominat a la primera parte, en canvi, a la segona, l'equip s'ha desorgantizat i ha patit per mantenir el resultat final. Cedric i Baba han tengut les duess ocasions més clares de l'enfrontament, però ni el davanter ni el migcampista no han estat afortunats.
Amb aquest punt, el
Mallorca B es mantè en una posició còmoda (12è). La setmana que ve, el filial visita l'Espanyol B que avui precisament també ha empatat a 0 a Son Malferit amb l'Atlètic Balears.