Destacats

Crónica Atletic Balears 2 - RCD Mallorca B 1

Avui horabaixa el Mallorca B ha viscut a Son Malferit un d'aquests partit que s'escapen d'entre les mans. Els petits detalls han estat els grans protagonistes del primer derbi illenc de la temporada i que ha deixat els tres punts a casa dels locals.

La joventut del grupo que dirigeix Javier Olaizola no era una excusa i els jugadors han sabut imposar-se durant la primera part a un Atletic Balears que s'ha vist sorpès quan al miut 30 Sergio Cortés ha marcat un magnífic gol olímpic. El mallorquí ha llençat la pilota des del córner que ha entrat directe a la porteria d'Aulestía.

El Mallorca B ha tengut les seves millors ocasions abans del descans, i la primera part ha finalitzat amb el 0-1 al marcador.

El repte de mantenir el resultat a favor era suficientment important pel nostre filial que ha vist com cada minut de la segona part era més dura. La tensió de l'ambient també s'ha colat a la gespa i el joc local, més agressiu, ha sabut aprofitar-se dels errors dels visitants.

L'Atletic Balears, al minut 73 s'ha quedat amb 10 jugadors al camp després de que Malik veiés la segona targeta groga. Però el futbol és tan imprevisible que just quan l'equip de Ziegue s'ha quedat amb inferioritat numèrica, ha estat quan ha desenvolupat el seu millor joc. Al minut 75, Jurado ha empatat el partit i al 89, en els darrers sospirs de l'enfrontament, Xisco ha sentenciat la remontada amb un gol de falta directe des del límit de l'àrea petita.

El handicap al resultat suma la segona derrota del nostre filial en un inici de lliga davant rivals complicats i amb molta experiència a la categoria. La pròxima jornada, el Mallorca B visita l'Atletic Llevant y tendrà novament la oportunitat de puntuar.