Destacats

Crònica: At Levante UD 1 - RCD Mallorca B 2

El Mallorca B ha sumat aquesta jornada els anhelats primers tres punts de la temporada en un partit molt complet i ple de detalls de qualitat. Els de Olaizola van vèncer a un altre filial de la categoria, un equip amb condicions similars, el At Llevant per 1 gol a 2.

Sota un sol de justícia, el grup mallorquinista va saltar a la gespa de la Ciutat esportiva Bunyol amb l'actitud de qui vol portar-se la victòria i al minut 10 ja es va aconseguir marcar el primer gol. Fernando Cano, una de les perles que ha incorporat el club aquest estiu, va assistir després d'una jugada magistral a Rodat, que no va malgastar l'oportunitat i va rematar la pilota entre els tres pals.

Encara que el Mallorca B dominava de manera clara, un sol error va permetre al filial del Llevant empatar el partit amb un gol de Son en el minut 16.
El plantejament valent de Olaizola permetia que anessin els mallorquins qui ominaban la possessió de la pilota i gaudien de les millors ocasions.

La segona part, va començar tan ben com la primera, i en el minut 48 Álex Serrano va definir una pilota que James va assistir per la banda i va transformar en el segon gol.
Amb el marcador a favor, i amb un Llevant més recollit en el seu camp i aprofitant els espais per córrer al contraatac, tant les habilitats de la defensa com les intervencions de Jaume Valens van ser crucials per defensar el resultat. El porter va estar brillant en el minut 67 desviant una pilota gairebé impossible.

Finalment, l'equip va saber defensar la victòria fins al final i va sumar els primers punts d'aquesta nova etapa en segona B. Les sensacions i les mostres de qualitat són més que suficients per creure en aquest grup. Després de dues jornades seguides com a visitant, el diumenge a les 16:15h, el Mallorca B torna a jugar a casa davant el Cornellà.