Destacats

CD Ebro 2 - Mallorca B 2

El Mallorca B ha sumat un nou punt en la seva visita al Camp del CD Ebro. Els de Pepe Gálvez han sabut igualar el partit en dues ocasions i aconseguir un empat que els deixa tocant la salvació matemàtica.

Tots els gols s'han marcat a la primera parte. Al minut 6, els locals s'han posat per davant al marcador amb un gol de Tony Gabarre. Al 23, ha estat James qui ha empatat al marcador. Al 25, Orbegozo ha tornat a avançar l'Ebro a resultat, però la resposta del Mallorca B ha estat la mateixa, i al 35 ha estat Sarmiento qui ha marcat el gol que definia el 2-2 definitiu.

A la segona part, tots dos equips han mantengut la porteria a zero. Amb aquest resultat, el filial torna a l'illa a només un punt de la salvació matemàtica. Queden 3 jornades per tancar una molt bona temporada de l'equip, que ha mantengut una molt bona ratxa fora de casa.