Destacats

Càstig excessiu per al RCD Mallorca a Mestalla

Dos penals condemnen a l'equip contra el Valencia CF

El RCD Mallorca ha estat el dominador en el primer temps, però ha marxat al vestidor amb un 1-0 en contra després d'un penal de Raíllo sobre Coquelin.

Les millors ocasions, no obstant això, han estat per al conjunt mallorquinista. La més clara ha estat una triple oportunitat per a marcar el 0-1. En el minut 8, Sastre ha progressat per banda dreta i Cillessen ha rebutjat la seva forta rematada amb la dreta, Budimir ha caçat el rebutgi, però s'ha topat amb el travesser. En el segon rebutgi, Aleix Febas ha xutat en boca de gol però un defensor ha desviat a córner de forma decisiva.

L'altra gran ocasió ha estat per a Llago Junior que ha rematat amb la dreta al pal esquerre de la porteria de Cillessen. Quan el partit estava a punt d'anar al descans, Raíllo ha comès penal sobre Coquelin. Parejo no ha fallat des dels onze metres i ha marcat el momentani 1-0.

En la segona part, Reina ha evitat el 2-0 amb una gran intervenció només començar el segon acte. Després, en el 50’, el RCD Mallorca ha respost amb una bona acció de Lago que ha finalitzat amb una rematada de Febas que ha tocat en un defensor.

En el minut 56’, Parejo ha matat el partit en tornar a marcar des del punt de penal després d'assenyalar l'àrbitre mans de Lago Junior en l'àrea. El RCD Mallorca ha cercat retallar distàncies, però cap acció ha cristal·litzat en gol. El partit deixa el debut de Salibur i Kubo amb la camiseta vermella.

València CF: Cilessen, Wass, Garay, Diakhaby, Gaya; Ferran (Cheryshev, 74’), Parejo, Coquelin, Guedes, Rodrigo (Maxi Gómez, 63’) i Gameiro (Kang In, 83’).

RCD Mallorca: Reina, Sastre, Valjent, Raíllo, Lumor; Baba, Salva Sevilla, Dani Rodríguez (Salibur, 64’), Aleix Febas (Trajkovski, 64’), Lago Junior i Budimir (Take Kubo, 78’).

Gols: 1-0 Parejo, 44’; 2-0 Parejo, 56’.