Pasafotos

Brandon marca la victòria pel Mallorca

Un gol en els minuts finals de Brandon Thomas, una altra joia de la pedrera balear, allunya al Mallorca de la zona de descens i enfonsa a l'Almeria en el fons de la taula. Thomas, de 20 anys, va revolucionar el partit després de substituir a Campabadal (min. 58), tal i com ho havia fet la jornada passada en el camp de Anduva, on el Mallorca va remuntar dos gols (2-2) davant el Mirandés. El Mallorca respira després d'acumular quatre jornades consecutives sense perdre, amb dos triomfs i dos empats. L'Almeria, que segueix sense guanyar com a visitant, va sumar la seva sisena derrota de la temporada. Els dos equips van deixar en evidència sobre la gespa la seva precària situació en la taula en la primera part Van desplegar un joc intens, però tosc i embrollat, amb molt temor a cometre un error per part dels 22 futbolistes. De fet, Mallorca i Almeria nomést van rematar en tres ocasions a porta en els primers 45 minuts, dos d'elles, a càrrec de Coro (min. 11) i Pereira (min. 38). Els d'Almeria només es van apropar a la porteria defensada pel meta alemany Timon Wellenreuther després d'una gran jugada individual del xilè Lolo Reyes (min. 34), que Eldin no va saber culminar. L'equip dirigit per Joan Carrillo, que s'estrenava en la banqueta després de l'acomiadament de Sergi Barjuan, va cedir tot el domini al seu rival i es va defensar en diverses fases del partit amb deu jugadors en el seu camp. El Mallorca no va trobar espais i les seves constants triangulacions i passades cap a enrere, van generar algunes protestes entre una part del públic. Els dos equips van arriscar més en la segona part, o almenys, es va poder apreciar una actitud molt més decidida a la recerca del gol. Brandon Thomas, un jove davanter de la pedrera mallorquinista, va substituir a Campabadal (min. 58) i molt pocs minuts després, va disposar de l'ocasió més clara del partit per obrir el marcador, però el seu tret es va ser alt. El Mallorca estava estrenyent i arribava amb bastant perill davant la meta de Casto, que cada minut que passava tenia més treball. La pressió que exercia a dalt l'equip de el ‘Chapi’ va facilitar el contraatac visitant, i Chuli (min. 74) va obligar a Wellenreuther a realitzar una gran parada. A nou minuts del final, un tir de cap creuat de Brandon després d'un centre mesurat de Sissoko, posava en avantatge als mallorquinistes. L'Almeria va reaccionar immediatament, encara que una mica tarda, i tots els seus intents per empatar van xocar amb la defensa mallorquinista en uns minuts finals molt intensos.