Destacats

El RCD Mallorca disputarà la final per ascendir a Primera Divisió

L'equip de Vicente Moreno disputarà la final del play-off d'ascens a Primera Divisió després de superar en la primera eliminatòria a l'Albacete BP. El conjunt vermell ha caigut en el partit de tornada en el Carlos Belmonte per 1 gol a 0 però ha fet valer el resultat positiu obtingut en el partit d'anada a Son Moix (2-0).

Derrota dolça del RCD Mallorca, que no ha pogut obtenir un resultat positiu i ha caigut en la seva visita al camp de l'Albacete per 1-0. Bela marcaria l'únic gol del partit als 16 minuts de la primera part gràcies a un bon xut de falta directa. Estrenyia en els primers instants l'equip de Luis Miguel Ramis, que havia de remuntar un resultat advers de 2-0 per a poder eliminar al RCD Mallorca.

A la mitja hora arribaria la primera ocasió per al RCD Mallorca. Leo Suarez ha estat a punt de rematar en l'àrea petita. Als 36 minuts, Salva Sevilla ho ha intentat de falta directa, però Tomeu Nadal ha estat providencial per a evitar l'empat dels vermells. El conjunt de Vicente Moreno ha equilibrat el joc i ha arribat amb perill a l'àrea rival en els minuts finals de la primera part. Abdón Prats ha tingut una bona ocasió als 44 minuts, però la seva rematada de cap l'ha atrapat bé Nadal. Amb 1-0 s'arribaria al descans.

En la segona meitat, el guió ha canviat i el RCD Mallorca ha controlat més el joc i ha gaudit de diverses ocasions per a empatar el partit. Als 57 minuts, Dani Rodriguez ha tingut una bona oportunitat de marcar des de dins de l'àrea, però un defensor ha rebutjat el seu tir. Dos minuts després, era Joan Sastre qui ha punt a estat de marcar amb la cama esquerra.

En el 71, Manaj ho ha intentat des de fora de l'àrea, però el seu xut ha marxat desviat al costat de la porteria de Manolo Reina. Dos minuts després, Zozulia ha estat a punt de marcar el segon gol per a l'Albacete, però Reina ha fet una parada espectacular a la rematada de cap de l'ucraïnès. Els darrers minuts han estat d'anada i tornada, l'Albacete necessitava un gol més per a forçar la pròrroga i el RCD Mallorca volia marcar un gol que li donés tranquil·litat. En el 81, Raíllo ha estat a punt de marcar, però Tomeu Nadal ha aturat bé la seva rematada de cap. En el minut 93, Manolo Reina ha tornat a ser decisiu en desviar un tir perillós d'Eugeni des de dins de l'àrea. Amb l'1 a 0 s'arribava al final, per a tristesa dels afeccionats de l'Albacete BP i l'alegria dels més de 500 mallorquinistes que han acompanyat a l'equip en el Carlos Belmonte. El RCD Mallorca s'ha classificat per a disputar la final del playoff d'ascens amb un resultat global de 2-1 a favor.

El rival en la final serà el Deportivo de La Corunya. El partit d'anada es disputarà el dijous 20 de juny, a les 21:00hs en Riazor i la tornada serà el diumenge 23 de juny, a les 21:00hs a Son Moix.

RCD Mallorca: Reina, Sastre, Raillo, Valjent, Estupiñán, Pedraza, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Leo Suarez (Stoichkov, 74'), Lago Junior (Aridai, 91'), Abdón Prats (Àlex López, 65').

Gol: 1-0, J. Bela, 16'.